Risico-Inventarisatie en -Evaluatie

Bent u op zoek naar een RI&E in Groningen, Drenthe of Friesland? Safety Company heeft jarenlange ervaring in het opstellen van RI&E’s en kan dit uiteraard ook voor u doen. In overleg is het ook mogelijk om buiten deze drie noordelijke provincies een RI&E op te laten stellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom een RI&E?

Een goede basis voor de organisatie van de bedrijfshulpverlening begint bij een RI&E. Het hebben van een RI&E is bij wet verplicht voor alle bedrijven in Nederland ongeachte de grote. Een RI&E is bij uitstek een plan op maat. Het geeft een duidelijk overzicht van de risico’s in uw bedrijf. Op basis hiervan kunt u goed inschatten welke maatregelen en voorzieningen voor uw organisatie van belang zijn. In de RI&E en aanvullende documentatie moet in het kader van de bedrijfshulpverlening het volgende worden vastgelegd:

Beschrijving van de risico’s

  • Wie de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zijn
  • Taakverdeling van de bedrijfshulpverleners
  • Welke officiële hulpverleningsorganisaties gewaarschuwd moeten worden bij dreigende calamiteiten
  • Intern alarmeringsschema
  • Extern alarmeringsschema

Safety Company heeft jarenlange ervaring in het opstellen van RI&E’s en kan u helpen bij deze uiterst belangrijke preventieve veiligheidsmaatregel.

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Een van onze specialisten zal bij u langs komen om de RI&E met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak zie de contact gegevens op de site.

Alle diensten van Safety Company

Rescueteam
Brandwachten
Spill team
Ontruimingsoefening
Crisismanagement
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Bedrijfsnoodplan maken
Ontruimingsplattegrond laten maken
Ontruimingsplattegrond laten maken
Brandwacht inhuren
Evenementenbeveiliging