Oefencentrum Tynaarlo

Safety Company beschikt over een eigen oefencentrum vanuit waar we diverse diensten leveren.

Oefencentrum

Safety Company beschikt over een volledig uitgerust BHV (Bedrijfshulpverlening) trainingscentrum. Onze locatie is ontworpen om bedrijven en organisaties te voorzien van uitgebreide training op het gebied van bedrijfshulpverlening en andere veiligheidstrainingen.

Bedrijfshulpverlening verwijst naar het geheel van maatregelen dat binnen een organisatie wordt genomen om de veiligheid en gezondheid van werknemers en andere aanwezigen te waarborgen in geval van calamiteiten, zoals brand, ongevallen of andere noodsituaties.

Enkele kenmerken van het Safety Company trainingscentrum in Tynaarlo

Verschillende Trainingsruimtes

Ons centrum beschikt verschillende trainingsruimtes die zijn ontworpen om realistische scenario’s na te bootsen. Zo zijn er onder andere kantooromgevingen, zorgomgevingen, industrieomgevingen en nog veel meer.

Simulatieapparatuur (ensceneringsmateriaal)

Het trainingscentrum beschikt over simulatieapparatuur om noodsituaties levensecht te kunnen nabootsen. Denk hierbij aan, rookmachines, imitatievuur, geluidseffecten en meer.

Ervaren Instructeurs

Safety Company beschikt over gekwalificeerde instructeurs die ervaring hebben op het gebied van diverse veiligheidstrainingen. Deze instructeurs leiden deelnemers op en begeleiden hen tijdens praktische oefeningen.

EHBO-voorzieningen

Het centrum zal goed zijn uitgerust met (oefen) EHBO-voorzieningen, inclusief benodigdheden zoals verbandmiddelen, AED-apparatuur, reanimatiepoppen en andere medische hulpmiddelen.

Theorie- en Leslokalen

 Naast praktijktraining kan er bij Safety Company ook cursus gevolgd worden in een van de meerdere theorielokalen. Hier kunnen de deelnemers de nodige kennis kunnen opdoen over veiligheidsprocedures, evacuatieprotocollen en andere belangrijke aspecten van bedrijfshulpverlening.

Certificering

Safety Company kan diverse soorten certificering op het gebied van veiligheidstrainingen aanbieden, zodat deelnemers na succesvolle afronding van de training een officieel erkend (BHV-)certificaat ontvangen.

Catering

Ook is er aandacht voor de innerlijke mens. Safety Company biedt de mogelijkheid de lunch het diner of andere wensen op het gebied van eten en drinken te laten verzorgen.

Een goed uitgerust BHV trainingscentrum speelt een cruciale rol bij het voorbereiden van medewerkers op noodsituaties, waardoor ze in staat zijn om snel en adequaat te handelen om levens te redden en schade te beperken.

Leslokalen (vergaderzalen)

Blusplaats

Oefenobjecten werken op hoogte/rescueteam

BHV-Oefenruimte