BHV-Oefenruimte

De BHV-oefenruimte van Safety Company is een speciaal ontworpen ruimte waar bedrijfshulpverleners (BHV’ers) hun vaardigheden kunnen oefenen en trainen in het omgaan met noodsituaties. BHV’ers zijn werknemers die zijn opgeleid om te reageren op noodgevallen, zoals brand, ongevallen en medische noodgevallen, totdat professionele hulp arriveert. Tevens hebben BHV’ers een signaleringfunctie op het gebied van algehele bedrijfsveiligheid.

 

Onze BHV oefenruimte is uitgerust met simulatoren voor brand, rook en andere noodgevallen, evenals hulpmiddelen zoals EHBO-kits, brandblussers, portofoons en andere apparatuur die nodig kan zijn om te reageren op noodgevallen. Onze oefenruimte bestaat uit twee verdiepingen met in totaal circa 600m2 vloeroppervlakte. Deze ruimte is opgedeeld in meer dan 20 afzonderlijke ruimtes met verschillende inrichtingen. Daarnaast zijn er twee trapopgangen.BHV’ers kunnen in de oefenruimte verschillende scenario’s oefenen en hun vaardigheden verbeteren in het evacueren van mensen, het geven van eerste hulp, het blussen van branden en het coördineren van noodgevallen.

Het is ook mogelijk om tijdens de oefeningen in onze BHV-oefenruimte lotussen in te zetten. Denk hierbij aan het realistisch oefenen waarin een lotus (acteur) een slachtoffer speelt.Het trainen en oefenen van BHV-vaardigheden in een oefenruimte is belangrijk om ervoor te zorgen dat de BHV’ers voorbereid zijn en weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties, zodat ze snel en effectief kunnen reageren wanneer er zich een noodgeval voordoet.

Nieuwsgierig geworden? Gebruik onderstaande link om met ons in contact te komen om meer te leren over de mogelijkheden.

Meer weten?

We vertellen graag meer!

Oefencentrum Safety Company

Leslokalen (vergaderzalen)
Blusplaats
Oefenobjecten werken op hoogte/rescueteam
BHV-Oefenruimte