Blusplaats

Onze blusplaats is een speciaal geconstrueerde buitenruimte waar mensen trainingen en oefeningen kunnen uitvoeren om branden te blussen en om brandveiligheidsprocedures te oefenen. De blusplaats bevat een verscheidenheid aan brandscenario’s en -omstandigheden om verschillende soorten branden na te bootsen.

Onze oefenblusplaats wordt vaak gebruikt door brandweerlieden, BHV-teams (bedrijfshulpverlening), industriële veiligheidsteams en andere professionals die betrokken zijn bij de brandveiligheid van gebouwen en locaties. Ze kunnen ook worden gebruikt door burgers die geïnteresseerd zijn in het leren hoe ze branden kunnen blussen en hoe ze zichzelf en anderen veilig kunnen houden in geval van brand.

De blusplaats kan verschillende soorten blusmiddelen bevatten, zoals water, schuim, poeder en CO2 (koolstofdioxide). Daarnaast kan een oefenblusplaats obstakels en beperkingen bevatten om realistische scenario’s na te bootsen.

Safety Company zal adviseren over de veilige en effectieve manier om een oefenblusplaats te gebruiken, en kan helpen bij het opzetten van realistische oefeningen en scenario’s die de vaardigheden en kennis van de deelnemers op het gebied van brandveiligheid verbeteren.

Nieuwsgierig geworden? Gebruik onderstaande link om met ons in contact te komen om meer te weten te komen over de mogelijkheden

Meer weten?

We vertellen graag meer!

Oefencentrum Safety Company

Leslokalen (vergaderzalen)
Blusplaats
Oefenobjecten werken op hoogte/rescueteam
BHV-Oefenruimte