pRAKTISCHE INFORMATIE

Hier vindt u praktische informatie over uw bij Safety Company geboekte cursus

Voor E-Learning

Bedankt voor uw aanmelding voor de cursus HH BHV met e-Learning bij Safety Company BV. Vanuit het NIBHV ontvangt u een mail met een link. Met deze link komt u in uw eigen portaal waarin de e-Learning (theoretische toets) klaarstaat die bij deze cursus hoort.

De e-Learning wordt 4 weken voor de cursusdag open gezet en dient voor de cursusdag afgerond te zijn. Behalen van de e-Learning is een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de praktijk dag.
Let op! De e-Learning neemt gemiddeld 6-8 uur in beslag. De e-Learning bestaat uit 4 blokken Theorietoetsen (zie voorbeeld bijlage). Na afronding van een blok ziet u of het blok op behaald of niet behaald staat.

Cursus bij Safety Company

U wordt verwacht op onderstaand adres:

Industrieweg 13
9482 TG TYNAARLO

De gehele dag staat er koffie/ thee tot uw beschikking en bij een dagcursus in Tynaarlo zorgen wij voor een middaglunch. Heeft u speciale allergieën/dieetwensen neem dan contact op via mail of telefoon of neem uw eigen lunch mee.

Wij vragen u om tijdens de cursus gepaste, makkelijk zittende, lange kleding en dichte schoenen te dragen, zodat u alle oefeningen op een goede, prettige en veilige manier uit kunt voeren.

Parkeerinformatie