Bedrijfsnoodplan maken

Wilt u een bedrijfsnoodplan laten maken in Groningen, Drenthe of Friesland? Safety Company heeft jarenlange ervaring in het opstellen van bedrijfsnoodplannen. In overleg is het ook mogelijk om dit buiten de drie noordelijke provincies te doen.

Wat is een bedrijfsnoodplan?

Het is wettelijk verplicht om een bedrijfsnoodplan (BNP) te maken. Dit staat in de Arbowet. Natuurlijk is het ook een belangrijk, bedrijfsstrategisch onderdeel van uw onderneming. De basis van ondernemen is altijd een goede voorbereiding om de concurrentie een stap voor te zijn. Bij het reageren op een calamiteit is een goede voorbereiding net zo belangrijk! Het bedrijfsnoodplan zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar vertelt ook hoe te handelen in het geval van bijvoorbeeld een ongeval, brand, spanningsuitval, bommeldingen en vele andere calamiteiten.

Bedrijfsnoodplan en ontruimingsplan

De termen BHV-plan, calamiteitenplan, noodplan en het ontruimingsplan worden veelvuldig door elkaar gebruikt. Toch zijn een bedrijfsnoodplan en een ontruimingsplan niet helemaal hetzelfde. Het bedrijfsnoodplan beschrijft namelijk alle procedures die gevolgd moeten worden bij een calamiteit. Het ontruimingsplan is hierbij een onderdeel van het bedrijfsnoodplan.

Safety Company maakt uw bedrijfsnoodplan

Safety Company kan u helpen om een bedrijfsnoodplan op te stellen. Het bedrijfsnoodplan wordt voorzien van alle belangrijke gegevens die aan de hand van een inventarisatieronde op de locatie worden verkregen. Tegelijkertijd stellen wij ook een ontruimingsplattegrond op. Deze wordt als bijlage toegevoegd aan het bedrijfsnoodplan. Zo voldoet uw onderneming aan alle wettelijk gestelde eisen.

Meer weten?

Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Een van onze specialisten zal bij u langs komen om het plan met u te bespreken.

Alle diensten van Safety Company

Rescueteam
Brandwachten
Spill team
Ontruimingsoefening
Crisismanagement
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Bedrijfsnoodplan maken
Ontruimingsplattegrond laten maken
Ontruimingsplattegrond laten maken
Brandwacht inhuren
Evenementenbeveiliging