Evenementenbeveiliging

Als u een evenement wilt organiseren, dan komt daar vaak heel wat bij kijken. Zo moet er een locatie en catering geregeld worden, en wilt u natuurlijk ook dat de veiligheid van alle aanwezigen gegarandeerd is. Hierdoor is het belangrijk om evenementenbeveiliging in te huren. Safety Company kan u bij de beveiliging van uw evenementen helpen. Wilt u meer te weten komen? Lees dan verder.

Ondersteuning bij evenementenbeveiligingen -organisatie

Of u nu een klein of groot evenement organiseert, de kans is aanwezig dat er grote mensenstromen zullen zijn die voor veiligheidsrisico’s zorgen. Onze ervaren evenementenbeveiligers zorgen ervoor dat deze risico’s zoveel mogelijk geminimaliseerd worden. Zo wordt het voor iedereen een geslaagd evenement en kunt u er later met plezier op terugkijken.

Vanuit de gemeente waar u uw evenement organiseert, zijn er vaak richtlijnen waar u aan moet voldoen als organisator. Dit kan zijn in de vorm van vergunningen, maar ook rondom brandveiligheid op de locatie. Safety Company kan u helpen met het regelen van de vergunningen, maar levert daarnaast ook brandblussers, brandwachten en medewerkers voor EHBO-diensten aan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u ondersteunen op bepaalde gebieden of juist volledig ontzorgen.

Evenementenbeveiliging en meer Safety Company
Omdat wij al jaren actief zijn in de veiligheidsbranche, weten wij wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement. Ook voor advies over welke veiligheidsmaatregelen u het beste kunt toepassen, kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze evenementenbeveiliging of over andere manieren waarop wij de organisatie van uw evenement kunnen ondersteunen? Neem gerust vrijblijvend contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Alle diensten van Safety Company

Rescueteam
Brandwachten
Spill team
Ontruimingsoefening
Crisismanagement
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie
Bedrijfsnoodplan maken
Ontruimingsplattegrond laten maken
Ontruimingsplattegrond laten maken
Brandwacht inhuren
Evenementenbeveiliging