BOEKEN: VCA Cursus
1 december, 2023

VCA Cursus

Bent u op zoek naar een VCA cursus vol of basis in Groningen, Drenthe of Friesland? Safety Company verzorgt kwalitatief uitstekende VCA cursussen (evt. met CODE 95). Ook in de rest van Nederland kunnen wij in overleg cursussen verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

De Arbo-wet stelt dat werkgevers verplicht zijn te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Opdrachtgevers kunnen eisen dat uw personeel beschikt over het VCA certificaat. De Arbo-wet verplicht werkgevers immers te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Van leidinggevenden kunnen zij bovendien eisen dat zij het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden hebben behaald.

Kennis van de veiligheidsvoorschriften is een voorwaarde om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen werken. Door het behalen van het VCA certificaat kunt u aantonen dat uw werknemers die benodigde kennis in huis hebben.

CODE 95 / CCV

Iedere beroepschauffeur is verplicht te voldoen aan de CCV bijscholing van 35 uren (punten). Deze 35 uren moeten behaald worden binnen 5 jaar. Een VCA cursus van Safety Company is ook geldig voor de verplichte CCV nascholing. Volg een VCA cursus met CCV van Safety Company om te voldoen aan de verplichte CCV nascholing.

CCV erkende cursus

Officieel VCA certificering voor 10 jaar
Safety Company is NIBHV gecertificeerd

Waarom Safety Company?

Wilt u bij Safety Company uw VCA halen, dan kunt u rekenen op een cursus van uitstekende kwaliteit. In de aangeboden leerstof wordt uitgebreid ingegaan op alle door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) verplicht gestelde onderwerpen. Het NIBHV is een erkend examenbureau voor de examinering van de VCA cursus. Safety Company is NIBHV gecertificeerd en werkt dan ook volgens de regels gesteld door het Nederland Instituut voor Bedrijfshulpverlening.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Boek deze cursus

Vul het aantal cursisten in. Geef bij het afrekenformulier de gegevens van de cursisten in.

Datum

1 december, 2023

Begin/eindtijd

10:00

Prijs

€ 799 (excl. BTW)

Aantal plaatsen

15

waarvan

10 op voorraad

Locatie

Industrieweg 11-13
Tynaarlo

Eigen groep of locatie?

Heeft u een eigen groep of wenst u een cursus verzorgt op uw eigen locatie vraag dan een offerte op voor een passend aanbod. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0592-541809.