BOEKEN: VCA cursus (basis en vol) + evt. Code 95 02-04-2024
2 april, 2024

Safety Company verzorgt kwalitatief uitstekende VCA cursussen

De Arbo-wet stelt dat werkgevers verplicht zijn te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Opdrachtgevers kunnen eisen dat uw personeel beschikt over het VCA (basis) certificaat. De Arbo-wet verplicht werkgevers immers te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Van leidinggevenden kunnen zij bovendien eisen dat zij het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (vca-vol) hebben behaald.

Kennis van de veiligheidsvoorschriften is een voorwaarde om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen werken. Door het behalen van het VCA certificaat kunt u aantonen dat uw werknemers die benodigde kennis in huis hebben.

  • Officieel VCA certificering voor 10 jaar
  • Safety Company is NIBHV gecertificeerd

 

De cursus bestaat uit een lesdag met aansluitend het examen. Lesmateriaal (e-book), catering en examen is bij de prijs inbegrepen.

Waarom Safety Company?

Wilt u bij Safety Company uw VCA halen, dan kunt u rekenen op een cursus van uitstekende kwaliteit. In de aangeboden leerstof wordt uitgebreid ingegaan op alle door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) verplicht gestelde onderwerpen.

Voor meer informatie  kunt u contact met ons opnemen.

 

Boek deze cursus

Vul het aantal cursisten in. Geef bij het afrekenformulier de gegevens van de cursisten in.

Datum

2 april, 2024

Begin/eindtijd

8:00
17:00

Prijs

€ 275 (excl. BTW)

Aantal plaatsen

15

waarvan

9 op voorraad

Locatie

Industrieweg 11-13
Tynaarlo

Eigen groep of locatie?

Heeft u een eigen groep of wenst u een cursus verzorgt op uw eigen locatie vraag dan een offerte op voor een passend aanbod. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0592-541809.