Over safety company

Safety Company levert een breed scala aan diensten van hoge kwaliteit in Drenthe, Groningen en Friesland.

Veiligheid in bedrijf is van cruciaal belang!

Want als ondernemer bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers, en u wilt deze veiligheid natuurlijk garanderen. Voor een goede bedrijfsveiligheid bent u bij Safety Company aan het juiste adres!

Safety Company heeft een zeer compleet aanbod van veiligheidscursussendiensten, blussers en evacuatiemiddelen van de hoogste kwaliteit. Safety Company verzorgt veiligheidscursussen in Groningen, Drenthe en Friesland. Wij zijn dan ook NIBHV gecertificeerd en werken volgens de regels en normen zoals gesteld door het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening. In overleg zijn onze cursussen en diensten ook in de rest van Nederland beschikbaar. Neem hierover contact met ons op.

Een werkgever is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat bij gevaarlijke situaties op het werk, letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Bij onvoldoende preventiemaatregelen en bedrijfshulpverlening kan het zelfs tot gevolg hebben dat uw verzekering niets of minder uitkeert bij een ongeval of incident.

Safety Company is specialist op het gebied van bedrijfsveiligheid voor alle branches en bedrijven. Wij hebben ook veel ervaring met complexe organisaties met veel niet zelfredzame personen.

Om u te voorzien van de beste kwaliteit, heeft Safety Company gespecialiseerde vakbekwame instructeurs en adviseurs. Al onze instructeurs zijn dan ook NIBHV gecertificeerd en gespecialiseerd in BOC (Brand Ontruiming en Communicatie) of LRH (Levensreddende Handelingen).

Voor meer informatie of vragen kunt u rondkijken op de website, of contact opnemen met één van onze medewerkers. De contact gegevens staan zowel onderaan de site als bij het kopje ‘contact’.