Blussers

Safety Company levert een breed scala aan diensten van hoge kwaliteit in Drenthe, Groningen en Friesland.

Blussers

Wanneer een kleine brand begint kunt u deze vaak nog goed stoppen met een brandblusser. Bij Safety Company kunt u verschillende brandblussers kopen, maar ook leasen. Daarnaast geven wij onderhouden brandblussers een tweede leven. Deze bieden wij tegen gereduceerd tarief aan en kunt u als ‘second life’ brandblussers kopen.

Brandblussers kopen

Bij Safety Company kunt u verschillende soorten draagbare brandblussers kopen. Zo kunnen wij u voorzien van een schuimblusser, poederblusser of een Co2-blusser. Daarnaast biedt Safety Company brandslanghaspels en blusdekens aan. Uiteraard geven wij u, indien gewenst, uitgebreid advies over de blusmiddelen. Ook de plaatsing en montage van de blussers voeren wij graag voor u uit.

Brandblussers leasen

Met ons zorgeloze lease-concept is het niet langer meer nodig om brandblussers te kopen. U sluit simpelweg een contract af voor de duur van vijf jaar. In deze tijd hebt u een brandblusser tot uw beschikking en hoeft u zich geen zorgen te maken om reparatie of onderhoud van uw blusser. Alles wordt voor u geregeld! Het blustoestel wordt jaarlijks (kosteloos) gekeurd en iedere vijf jaar vervangen.

Second life brandblussers kopen

Brandblussers moeten ieder jaar gekeurd worden en eens in een aantal jaar groot onderhoud ondergaan. Safety Company voert dit onderhoud zelf uit. De net onderhouden blussers bieden wij tegen een gereduceerd tarief aan, als ‘second life’ blussers. Op deze manier kunt u brandblussers kopen die in nieuwstaat zijn, tegen een schappelijke prijs.

Blussers second life