BOEKEN: Herhaling Cursus Ploegleider 25-09-2024
25 september, 2024

Herhaling Ploegleider

Als er onverwacht een calamiteit plaatsvindt, dan is het belangrijk dat BHV’ers in de organisatie op de juiste manier worden ingezet. Met name bij grotere organisaties met veel BHV’ers is het van belang dat de coördinatie hiervan goed gebeurt. Hiervoor worden ploegleiders aangesteld. Bij Safety Company kunt u terecht om zelf of één van uw medewerkers de cursus ploegleider te (laten) volgen.

De belangrijkste taak van een ploegleider BHV is om te zorgen dat een team van BHV’ers op de juiste manier wordt aangestuurd. Dit moet hij of zij niet alleen doen tijdens de calamiteit, maar ook daaromheen.

Cursus Herhaling Ploegleider

Nadat je de basiscursus ploegleider hebt behaald is het goed om deze leerstof ieder jaar op te frissen. Om je kennis en vaardigheden op peil te houden en in noodsituaties adequaat te kunnen handelen, is jaarlijks herhalen en oefenen essentieel.

Voorwaarde om aan de praktijk dag deel te kunnen nemen is dien je in het bezit te zijn van een Basis Ploegleider certificaat.

Voor meer informatie zie onze website

Boek deze cursus

Vul het aantal cursisten in. Geef bij het afrekenformulier de gegevens van de cursisten in.

Datum

25 september, 2024

Begin/eindtijd

8:30
16:30

Prijs

€ 185.- (excl. BTW)

Aantal plaatsen

8

waarvan

8 op voorraad

Locatie

Industrieweg 11-13
Tynaarlo

Eigen groep of locatie?

Heeft u een eigen groep of wenst u een cursus verzorgt op uw eigen locatie vraag dan een offerte op voor een passend aanbod. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0592-541809.