BOEKEN: Herhaling BHV
19 oktober, 2023

BHV-Herhaling

Elk jaar moet u uw BHV-cursus herhalen om uw geleerde kennis op te halen, de handelingen te oefenen en natuurlijk de certificering geldend te houden. Safety Company biedt de herhalingscursus aan op 2 verschillende manieren: regulier of met E-Learning.

Regulier

Het reguliere programma houdt in dat de cursist een 1 daagse herhalingscursus volgt met zowel de theorie als de praktijk onder leiding van een vakbekwame instructeur.

E-Learning

Het is echter ook mogelijk om de herhalingscursus te doen in combinatie met E-learning. Dit betekend dat de cursist het theorie gedeelte online afrondt op een door de cursist zelf in te vullen moment. Wanneer het theoretische gedeelte is afgerond wordt de cursist uitgenodigd voor het volgen van het praktijk gedeelte (1 dagdeel). Onder “plan uw cursus” vindt u de data voor herhaling BHV + e-Learning. Voor meer informatie zie E-Learning BHV

Boek deze cursus

Vul het aantal cursisten in. Geef bij het afrekenformulier de gegevens van de cursisten in.

Datum

19 oktober, 2023

Begin/eindtijd

9:00

Prijs

€ 899 (excl. BTW)

Aantal plaatsen

waarvan

10 op voorraad

Locatie

Industrieweg 11-13
Tynaarlo

Eigen groep of locatie?

Heeft u een eigen groep of wenst u een cursus verzorgt op uw eigen locatie vraag dan een offerte op voor een passend aanbod. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0592-541809.