E-Learning

Op zoek naar een goedkope BHV herhalingscursus in Groningen, Drenthe of Friesland? De BHV herhalingscursus is ook verkrijgbaar in combinatie met E-Learning module. Zo bent u maar een halve dag kwijt aan het praktijkgedeelte, en de theorie doet u zelf thuis.

Bij een reguliere herhalingscursus worden zowel de theorie als de praktijk van beide onderdelen (Levensreddende handelingen & Brand Ontruiming & Communicatie) klassikaal behandeld. In totaal ben je hier als cursist een volle dag(twee dagdelen) mee bezig.

Wat is E-Learning?

Bij de BHV-herhalingscursus in combinatie met e-learning is het iets anders. Iedere cursist werkt zelfstandig de theorie door en start dan met het e-learning programma. Dit programma bestaat uit 30 toetsvragen op het gebied van Eerste Hulp (EH) en 30 vragen die betrekking hebben op het gebied van Brand, Ontruiming en communicatie (BOC). Door dit programma met succes af te ronden, krijgt de cursist vanuit het programma een certificaat uitgereikt dat als toegangsbewijs dient voor het praktijkgedeelte van de cursus.Het praktijkgedeelte van de cursus bestaat eveneens uit deze twee onderdelen (EH en BOC). Beide onderdelen worden door een gecertificeerde instructeur gegeven op een geschikte locatie.

Behalve een tijdsvoordeel biedt deze BHV-herhalingscursus met e-learning ook nog een financieel voordeel met zich mee. Omdat er minder contact uren zijn met instructeurs kunnen wij dit voordelig aanbieden.

Voor meer informatie, vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Eerstvolgende cursussen

Herhaling BHV cursus + e-Learning (NIBHV) 05-09-2024
5 september, 2024
Herhaling BHV cursus + e-Learning (NIBHV) 04-10-2024
4 oktober, 2024
Herhaling BHV + e-Learning (NIBHV) 22-10-2024
22 oktober, 2024

Cursussen

Een overzicht van al onze cursussen.