Cursus Escape Chair

Bent u op zoek naar een Escape-Chair cursus? Of wilt u een Escape-Chair aanschaffen? Safety Company verkoopt, onderhoudt en verzorgt cursussen over het gebruik van de Escape-Chair in Groningen, Drenthe & Friesland. In overleg is het ook mogelijk om buiten deze drie noordelijke provincies een cursus te volgen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

De Escape-Chair kan helpen bij het evacueren van niet zelfredzame personen. Want wist u dat ongeveer 10 % van de personen, die zich in uw gebouw bevinden, een onverwacht risico vormen op grond van hun lichamelijke gesteldheid? Bij sommige organisaties is dat nog veel meer. Safety Company is gespecialiseerd in het verbeteren van de bedrijfsveiligheid bij organisaties met veel niet zelfredzame personen.

Heeft uw organisatie niet zelfredzame personen? Zoals bijvoorbeeld; gehandicapten, personen met blessures, zwangere vrouwen en mensen die slecht ter been zijn? Safety Company heeft de oplossing voor u!

Wat is de Escape-Chair?

De Escape-Chair is hét onmisbare evacuatiemiddel voor niet zelfredzame personen. Met de Escape-Chair kunt u deze personen eenvoudig evacueren in situaties waar u de lift niet kan of mag gebruiken. De aanwezigheid van de Escape-Chair zorgt voor een optimale veiligheid.

Escape-Chair kopen?

Bent u op zoek naar een Escape-Chair? Safety Company verkoopt en onderhoud deze evacuatiestoelen. Safety Company levert kwalitatief uitstekende evacuatiestoelen, om uw bedrijf te voorzien van een optimale veiligheid.

Escape-Chair Cursus

Safety Company verzorgd ook Escape-Chair cursussen. Na het volgen van deze cursus bent u beter in staat om niet zelfredzame personen te evacueren met behulp van deze Escape-Chair. Safety Company staat garant voor haar kwaliteit is is dan ook aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening.

Voor meer informatie, of interesse kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Eerstvolgende cursussen

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.

Cursussen

Een overzicht van al onze cursussen.