AED cursus

AED Cursus

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede AED cursus in Groningen, Drenthe of Friesland? Safety Company geeft zowel AED cursus, als het verrichten van onderhoud, als wel het verkopen van AED’s.
Uiteraard is een AED cursus in overleg ook mogelijk in de rest van Nederland. Neem hiervoor contact met ons op.

Een automatische externe defibrillator (AED) is een draagbaar toestel, dat gebruikt kan worden om een persoon met een circulatiestilstand (hartstilstand) te reanimeren. Safety Company houdt zich op verschillende manieren bezig met deze levensreddende apparaten. AED’s zijn bij ons te koop, plegen wij onderhoud en geven wij AED gebruikers cursussen.

AED Kopen

U wilt een AED kopen? Dan bent u bij Safety Company aan het juiste adres. Safety Company heeft een uitgebreid assortiment in AED’s. Defibtech en Samaritan zijn slechts enkele merken uit dit assortiment.

AED Cursussen

Met een AED kan een (bedrijfs-)hulpverlener in bepaalde gevallen een stroomstoot toedienen aan een slachtoffer met een hartritmestoornis. De AED-cursus van Safety Company bereidt de cursisten voor op het gebruik hiervan. Wanneer degene die de AED gebruikt goed getraind is, kan de AED effectiever worden ingezet. In de AED cursus worden o.a. de volgende onderdelen behandeld:

  • De werking van de AED
  • Benadering van het slachtoffer
  • Bediening van de AED
  • Wat te doen bij bijzondere omstandigheden
  • Onderhoud.

AED Onderhoud

Safety Company voert in Noord-Nederland onderhoud uit aan de AED’s. Dit wordt jaarlijks gedaan door een onderhoudsmedewerker.

Hierbij wordt de AED gecontroleerd aan de hand van een zogenaamde ‘Compliance Checklist’. Na goedkeuring wordt de AED aan de achterkant voorzien van een sticker met daarop de keuringsdata. Een complete onderhoudsbeurt voor de AED om maximale bedrijfszekerheid te garanderen.

Uw AED’s worden in onze database ingevoerd. Dit programma laat ons jaarlijks tijdig weten welke AED’s dienen te worden gecontroleerd. Onze planning zal hiervoor contact opnemen om een onderhoudsafspraak te maken. Zo heeft u hier zelf geen enkel omkijken naar en bent u altijd verzekerd van een optimaal werkende AED.

Toelatingseisen

Een extra module voor (bedrijfs)hulpverleners die reeds kunnen reanimeren.
Voor meer informatie of interesse kunt u altijd contact met ons opnemen.

Eerstvolgende cursussen

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.

Cursussen

Een overzicht van al onze cursussen.