Safety Company Netwerk-en-informatiedag Coördinator/Hoofd BHV

Safety Company Netwerk-en-informatiedag Coördinator/Hoofd BHV

Een ideale kans om uw kennis op het gebied van de BHV op te frissen, te netwerken en ervaringen uit te wisselen met mensen in soortgelijke functies.

Na succesvolle eerdere edities zal er op 7 april wederom een netwerk-en-informatiedag worden georganiseerd voor de coördinator/hoofd BHV. Zoals u wellicht weet geldt er geen herhalings-of-bijscholingsverplichting voor het diploma C/H BHV. Wij vernemen echter vanuit ons netwerk dat er vraag is naar een gelegenheid om de kennis op te frissen dan wel te verdiepen en de mogelijkheid tot het spreken met gelijkgestemden. Dit kunnen personen zijn die de opleiding met succes hebben afgerond maar ook mensen die vanuit de eigen functie zich bezighouden met de BHV binnen de organisatie. Een C/H BHV diploma is dan ook geen vereiste.

De netwerkdag zal, net als de voorgaande edities, onder leiding staan van een deskundige met veel ervaring op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Gedurende de dag zal er aan de hand van verschillende onderwerpen gesproken worden over de BHV in het algemeen en hoe dat vormgegeven wordt in uw eigen organisatie. Ook is er de mogelijkheid om verzoeken voor de te behandelen onderwerpen aan te leveren. Er wordt dan gepoogd het onderwerp in te passen in het programma.

De dag vindt plaats in het onlangs compleet vernieuwde opleidingscentrum van Safety Company in Tynaarlo.