Reanimatiecursus in Groningen

Weet u hoe u moet handelen wanneer iemand bewusteloos is en niet meer ademt? Als werkgever én werknemer wilt u natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn op een dergelijke situatie. Meld u en uw werknemers daarom vandaag nog aan voor een reanimatiecursus in Groningen!

Een leerzame reanimatiecursus in Groningen

Nu heerst misschien de vraag: wat leer ik precies bij een reanimatiecursus in Groningen? Tijdens onze interactieve reanimatiecursus in Groningen behandelen we alle vaardigheden die nodig zijn om een leven te redden. Zo leert u hoe u een hartstilstand herkent, hoe u moet reanimeren en hoe u een AED aansluit en bedient. U leert dus niet alleen de standaard vaardigheden, maar dus ook hoe u gebruik dient te maken van een AED. Naast het feit dat u weet hoe u de geleerde vaardigheden ingezet moeten worden, is het minstens zo belangrijk dat u deze ook zelfverzekerd kunt inzetten. De situatie waar u op zo’n moment in beland is niet niks. Hier hebben wij met onze reanimatiecursus in Groningen goed aan gedacht. Daarom geven wij een levendige training, waarbij theoretische kennis wordt gecombineerd met goede praktijkvoorbeelden.

Meer veiligheid door reanimatiecursus

Een werkgever is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren. Wanneer er onvoldoende preventieve maatregelen zijn genomen, of wanneer er tijdens een ongeval geen hulpverlening wordt geboden, kan het zo zijn dat uw verzekering niets uitkeert. En natuurlijk wilt u als verantwoordelijke de veiligheid van uw werknemers en bezoek kunnen garanderen. Een reanimatiecursus in Groningen heeft dus alleen maar voordelen en is zeker de moeite waard om in te investeren.

Een reanimatiecursus volgen

In principe kan iedereen onze reanimatiecursus in Groningen volgen, hier zijn geen toelatingseisen aan verbonden. Wel is het belangrijk dat u genoeg uithoudingsvermogen heeft. Onderschat reanimeren niet, dit kan namelijk erg inspannend zijn.

Plan uw cursus

Safety Company is dé specialist op het gebied van bedrijfsveiligheid. Wij hebben uitsluitend vakbekwame instructeurs en adviseurs in dienst. Daardoor kunnen wij veiligheidstraining bieden van hoge kwaliteit. Naast onze reanimatiecursus in Groningen, verzorgen wij ook cursussen in Friesland, Drenthe en andere provincies. Ontdek onze mogelijkheden en vul ons contactformulier in voor een afspraak!