Bedrijfsnoodplan

Bedrijfsnoodplan

Bedrijfsnoodplan (BNP)

Wilt u een bedrijfsnoodplan laten maken in Groningen, Drenthe of Friesland? Safety Company heeft jarenlange ervaring in het opstellen van bedrijfsnoodplannen. In overleg is het ook mogelijk om dit buiten de drie noordelijke provincies te doen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat is een bedrijfsnoodplan?

Een bedrijfsnoodplan (BNP) is naast de wettelijke verplichting van de Arbowet een bedrijfsstrategisch onderdeel van uw onderneming.

De basis van ondernemen is altijd een goede voorbereiding om de concurrentie een stap voor te zijn. Bij het reageren op een calamiteit is goede voorbereiding net zo belangrijk. Het bedrijfsnoodplan zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar vertelt ook hoe te handelen in het geval van bijvoorbeeld een ongeval, brand, spanningsuitval, bommeldingen en vele andere calamiteiten.

De termen BHV-plan, calamiteitenplan, noodplan en het ontruimingsplan worden veelvuldig door elkaar gebruikt. Het bedrijfsnoodplan beschrijft alle procedures die gevolgd dienen te worden bij een calamiteit. Onderdeel van het bedrijfsnoodplan is het ontruimingsplan.

Safety Company kan voor u het bedrijfsnoodplan opstellen. Het bedrijfsnoodplan wordt voorzien van alle belangrijke gegevens die aan de hand van een inventarisatieronde op de locatie worden verkregen.

Daarnaast zullen er ontruimingsplattegronden worden opgesteld en als bijlage worden toegevoegd aan het bedrijfsnoodplan. Op deze manier voldoet uw onderneming aan alle wettelijke eisen.

Voor een vrijblijvende offerte op maat, kunt u altijd contact met ons opnemen. Een van onze specialisten zal bij u langs komen om het plan met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak zie de contact gegevens op de site.