EHBO Cursus

EHBO Cursus

EHBO cursus

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede EHBO cursus in Groningen, Drenthe of Friesland? Dan bent u bij Safety Company aan het juiste adres. Safety Company levert een breed scala aan veiligheidscursussen in het noorden van het land, waaronder EHBO cursussen. De cursussen zijn ook in de rest van Nederland mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op.

Safety Company levert verschillende soorten EHBO cursussen:

EHBO Basiscursus

EHBO Basiscursus is dé cursus voor bedrijven die hun personeel willen trainen in het verlenen van Eerste Hulp Bij Ongevallen. De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Op verantwoorde wijze hulp kunnen verlenen bij een plotseling optredende stoornis in de gezondheidstoestand van een medemens.

Onderdelen die bij de cursus aan bod komen:

  • Eerste Hulpverlening
  • Verbandleer en kleine ongevallen
  • Reanimatie
  • Automatische Externe Defibrilatie (AED)

EHBO cursus Herhaling

Ieder jaar moet de verworven kennis opgehaald worden. Dit kan bij Safety Company door middel van de EHBO cursus herhaling. Hier passeren alle reeds geleerde onderwerpen weer even de revue en hebt u alle kennis weer paraat.

Het is ook mogelijk om een specifieke EHBO cursus te volgen, bijvoorbeeld Kinder EHBO. Heeft u specifieke wensen en wilt u een aanbod op maat? Ook dat is mogelijk, wij staan altijd voor u paraat.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.