VCA Basis en VCA-VOL

Kaart wordt geladen...

VCA Cursus

Bent u op zoek naar een VCA cursus vol of basis in Groningen, Drenthe of Friesland? Safety Company verzorgt kwalitatief uitstekende VCA cursussen.  Ook in de rest van Nederland kunnen wij in overleg cursussen verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

De Arbo-wet stelt dat werkgevers verplicht zijn te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Opdrachtgevers kunnen eisen dat uw personeel beschikt over het VCA certificaat. De Arbo-wet verplicht werkgevers immers te zorgen voor de veiligheid van derden die zich op het bedrijf bevinden. Van leidinggevenden kunnen zij bovendien eisen dat zij het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden hebben behaald.

Kennis van de veiligheidsvoorschriften is een voorwaarde om op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen werken. Door het behalen van het VCA certificaat kunt u aantonen dat uw werknemers die benodigde kennis in huis hebben.

Waarom Safety Company?

Wilt u bij Safety Company uw VCA halen, dan kunt u rekenen op een cursus van uitstekende kwaliteit. In de aangeboden leerstof wordt uitgebreid ingegaan op alle door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) verplicht gestelde onderwerpen. Het NIBHV is een erkend examenbureau voor de examinering van de VCA cursus. Safety Company is NIBHV gecertificeerd en werkt dan ook volgens de regels gesteld door het Nederland Instituut voor Bedrijfshulpverlening.

Datum/Tijd
Datum - 12/12/2018
Tijd - 08:30 - 17:00

Locatie
Safety Company


Boekingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.