BHV: Herhaling Levensreddende handelingen en AED locatie Joure

Kaart wordt geladen...

Elk jaar moet u uw BHV-cursus herhalen om uw geleerde kennis op te halen, de handelingen te oefenen en natuurlijk de certificering geldend te houden. Safety Company biedt de herhalingscursus aan op 2 verschillende manieren: regulier of met e-learning.

Regulier

Het reguliere programma houdt in dat de cursist een 1 daagse herhalingscursus volgt met zowel de theorie als de praktijk onder leiding van een vakbekwame instructeur.

E-learning

Het is echter ook mogelijk om de herhalingscursus te doen in combinatie met E-learning. Dit betekend dat de cursist het theorie gedeelte online afrondt op een door de cursist zelf in te vullen moment. Wanneer het theoretische gedeelte is afgerond wordt de cursist uitgenodigd voor het volgen van het praktijk gedeelte (1 dagdeel). Behalve dat dit de cursist tijd scheelt, is deze manier ook nog eens voordeliger. Voor meer informatie zie E-Learning BHV.

Locatie Tynaarlo, Joure of in-company

De cursussen worden standaard aangeboden op onze locatie in Tynaarlo of Joure. Hier is alles volledig ingericht voor een soepel verloop van de cursus. Safety Company biedt u echter ook de mogelijkheid om de training binnen uw eigen organisatie te laten plaatsvinden.

CODE 95 / CCV

Iedere beroepschauffeur is verplicht te voldoen aan de CCV bijscholing van 35 uren (punten). Deze 35 uren moeten behaald worden binnen 5 jaar. Een BHV cursus van Safety Company is ook geldig voor de verplichte CCV nascholing. Volg een BHV cursus met CCV van Safety Company om te voldoen aan de verplichte CCV nascholing.

  • CCV erkende cursus
  • Officieel BHV diploma met BHV-pas
  • Een basis BHV cursus is goed voor 14 punten
  • Safety Company is NIBHV gecertificeerd

Certificering

Naast de certificering van het NIBHV certificeert Safety Company zelf een aantal van de BHV opleidingen. Dit zijn:

  • Herhaling BHV
  • Herhaling Ploegleider
  • Ontruimer
  • Beheerder Brandmeldinstallaties (BBMI)

Naast een certificaat geven wij tevens een pasje uit met verzekering.

Datum/Tijd
Datum - 12/12/2019
Tijd - 08:30 - 12:30

Locatie
Safety Company


Boekingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.