BHV Basiscursus

Kaart wordt geladen...

BHV cursus

Een ongeluk zit in een klein hoekje en u wilt als bedrijf zo goed mogelijk voorbereidt zijn op eventuele calamiteiten. Daarbij hoort ook het voldoende aanwezig zijn van goed getrainde BHV’ers. Afgezien van het feit dat dit bij de wet verplicht is, is het natuurlijk ook een prettig gevoel. Op het gebied van BHV-cursussen biedt Safety Company veel verschillende mogelijkheden. Safety Company verzorgd zowel BHV basis cursus, herhaling, E-learning & cursussen op locatie (incompany) in Groningen, Drenthe & Friesland.

Op zoek naar een cursus buiten deze drie noordelijke provincies? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

BHV Basiscursus

De basiscursus van Safety Company geschiedt onder de leiding van professionele vakbekwame instructeurs. Om u te voorzien van de beste kwaliteit zijn al onze instructeurs gespecialiseerd in BOC (Brand Ontruiming en Communicatie) of LRH (Levens Reddende Handelingen). Al onze instructeurs zijn dan ook NIBHV gecertificeerd. De BHV Basiscursus bestaat uit 2 onderdelen:

Brand Ontruiming en Communicatie (BOC)

Dit onderdeel bestaat uit een theoretisch en een praktijk gedeelte. In het theoretische gedeelte komen zaken aan bod als:

  • Brand en de gevaren bij brand
  • De taak van een BHV’er bij brand
  • Ontruimingen

In het praktijk gedeelte zal er geoefend worden met het blussen van kleine brandjes m.b.h. verschillende blusmiddelen.

LRH (levens reddende handelingen)

Ook dit onderdeel bestaat uit een theoretisch en praktijk gedeelte. In het theoretische gedeelte komen zaken aan bod als:

  • Verschillende soorten verwondingen
  • Reanimatie
  • Gebruik van een AED

Deze zaken worden later geoefend in het praktijk gedeelte.

Voor de theoretische delen van zowel BOC als de LRH wordt een examen afgenomen. Deze moeten voldoende worden afgerond om de cursus met succes te kunnen afsluiten.

Datum/Tijd
Datum - 06/10/2017
Tijd - 08:30 - 16:30

Locatie
Safety Company


Boekingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.