Basis Ploegleider 1 dag met E-Learning

Kaart wordt geladen...

Als er onverwacht een calamiteit plaatsvindt, dan is het belangrijk dat BHV’ers in de organisatie op de juiste manier worden ingezet. Met name bij grotere organisaties met veel BHV’ers is het van belang dat de coördinatie hiervan goed gebeurt. Hiervoor worden ploegleiders aangesteld.

De belangrijkste taak van een ploegleider BHV is om te zorgen dat een team van BHV’ers op de juiste manier wordt aangestuurd. Dit moet hij of zij niet alleen doen tijdens de calamiteit, maar ook daaromheen. De ploegleider is er verantwoordelijk voor dat de BHV-ploeg getraind wordt en blijft en ook dat alle middelen naar behoren aanwezig zijn. Als er een calamiteit heeft plaatsgevonden, is het ook de taak van de ploegleider om dit af te handelen en een verslag op te maken.

De basiscursus is een met voorafgaand de E-Learning. De enige voorwaarde om de cursus te mogen volgen, is dat u in bezit bent van een basis BHV diploma.

De cursus tot ploegleider heeft een praktische insteek, waarbij verschillende scenario’s worden getraind. Voorbeelden van deze scenario’s zijn een ontruiming, een ongeval waarbij de inzet van een ambulance nodig is en een brand waarbij de brandweer wordt gealarmeerd.

Datum/Tijd
Datum - 10/03/2022
Tijd - 08:30 - 16:30

Locatie
Safety Company


Boekingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.