EHBO cursus in Groningen

Een EHBO-diploma zorgt ervoor dat u mensenlevens kan redden. Om deze eenvoudige reden zou eigenlijk iedereen een EHBO cursus moeten volgen! Gelukkig worden op veel plekken cursussen aangeboden. Zou u met uw bedrijf graag een cursus EHBO volgen en werkt u in de buurt van Groningen? Dan bent u bij Safety Company aan het goede adres.

Wat brengen wij uw medewerkers bij tijdens onze EHBO cursus?

Wanneer u EHBO verleent, heeft u altijd te maken met twee dingen: het letsel van het slachtoffer en de handelingen die u moet verrichten om het slachtoffer te helpen. Tijdens onze EHBO cursus in Groningen, die wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, zullen de volgende onderdelen de revue passeren:

  • Verbandleer en hoe te handelen bij kleine ongevallen
  • Eerste Hulpverlening
  • Reanimeren
  • Hulp verlenen met de AED

Veel ongevallen gebeuren op het werk

Waarom het zo belangrijk is om onze EHBO cursus in Groningen te volgen? Veel ongevallen gebeuren op de werkvloer. Wanneer u met het bedrijf zo’n situatie meemaakt, is het prettig om te weten dat uw medewerkers op de juiste manier handelen. Ook in het verkeer of thuis vinden veel ongevallen plaats. De juiste handelingen, eventueel in combinatie met het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) kunnen de kans op overleven enorm vergroten.

EHBO cursus volgen vlakbij Groningen

Wilt u graag een EHBO cursus bij ons in omgeving Groningen volgen? Safety Company zorgt ervoor dat u en uw werknemers straks precies weten wat ze moeten doen in een noodsituatie. Kies voor veiligheid en maak vandaag nog een afspraak! Liever eerst nog wat meer informatie over onze cursus? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.