EHBO cursus in Friesland

Met een EHBO-diploma kunt u mensenlevens redden. Alleen al om deze reden zou iedereen eigenlijk een EHBO cursus moeten volgen! Op veel plekken in Nederland worden deze cursussen voor bedrijven aangeboden. Zou u graag een EHBO cursus in Friesland willen volgen? Dit kan bij Safety Company.

Onderdelen van de cursus

Onze EHBO cursus in Friesland wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Alle onderdelen die de revue passeren hebben te maken met twee dingen: het letsel van het slachtoffer en welke handelingen er verricht moeten worden om het slachtoffer te helpen. Zo leren uw werknemers meer over:

  • Eerste Hulpverlening
  • Reanimatie
  • Verbandleer
  • Hulpverlening met een AED

Het is zeker aan te raden om uw werknemers een EHBO cursus in de buurt van Friesland te laten volgen. Veel ongevallen gebeuren namelijk op de werkvloer. Het is wel zo prettig dat, wanneer er zoiets gebeurt, medewerkers weten hoe ze op de juiste manier moeten handelen.

EHBO cursus volgen in de buurt van Friesland

Zou u graag een EHBO cursus bij ons willen volgen? Bij Safety Company leren wij u en uw werknemers alles wat jullie moeten weten én doen wanneer er sprake is van een noodsituatie. Wilt u direct een afspraak maken? Of toch liever nog wat meer informatie over onze cursussen? Met vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op!