BHV-training

U wilt uw bedrijf natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op eventuele calamiteiten. Daarom is het verstandig om te investeren in goed getrainde BHV’ers. Zouden uw medewerkers en collega’s een BHV-training willen volgen? Lees dan snel verder.

Wat is een BHV-training?

De afkorting BHV staat kortweg voor ‘bedrijfshulpverlening’. Het is nuttig om een aantal medewerkers binnen uw bedrijf deze training te laten volgen. Zo zijn er altijd mensen die weten hoe ze moeten handelen tijdens een gevaarlijke situatie. Bij Safety Company bieden wij een BHV basistraining aan die uit twee onderdelen bestaat: Brand Ontruiming en Communicatie (BOC) en Levensreddende handelingen (LRH). Ook bieden wij de Code 95/CCV-cursus aan. Door een BHV-training met CCV-cursus te combineren voldoet u aan de verplichte CCV nascholing. Wij kunnen daarnaast ook nog de certificering voor ‘Herhaling BHV‘, ‘Herhaling Ploegleider’, ‘Ontruimer’ en ‘Beheerder Brandmeldinstallaties’ (BBMI) regelen.

BHV-training volgen bij Safety Company

Tijdens BOC leert u brand en gevaren bij brand te herkennen, weet u wat uw taak is als BHV’er wanneer er brand uitbreekt en weet u hoe u ontruimingen in gang zet. Naast theorie krijgt u ook een gedeelte praktijkles. Daarbij zal er geoefend worden met het blussen van kleine brandjes. Bij het LRH-gedeelte leert u meer over verschillende soorten verwondingen, reanimatie en het gebruik van een AED. Ook deze zaken worden later tijdens een praktijkgedeelte geoefend. Voor beide theoretische onderdelen zal een examen worden afgenomen. Heeft u een voldoende behaald? Dan kunt u zeggen dat u de cursus met succes heeft afgesloten!

Contact opnemen over een BHV-training

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een BHV-training? Of heeft u nog andere vragen over één van onze diensten? Aarzel niet: neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.