BHV-diploma

BHV-diploma van Safety Company

Een BHV-diploma is verplicht binnen Nederlandse bedrijven. BHV staat simpelweg voor bedrijfshulpverlening en wordt ingezet bij gevaarlijke situaties in uw bedrijf. Wanneer zich zo’n situatie voordoet, kunnen werknemers met een BHV-diploma te hulp schieten. Hierdoor worden letsel en schade beperkt. Wilt u, samen met uw medewerkers, voorbereid zijn op ongevallen? Safety Company leidt u snel op tot bedrijfshulpverlener!

Wat wordt behandeld tijdens de BHV-cursus?

Bedrijfshulpverleners zijn essentieel binnen iedere onderneming. Zorg er daarom voor dat u altijd BHV’ers in uw team hebt of laat uw team opleiden. Een ongeluk op de werkvloer is namelijk zo gebeurd. De aanwezigheid van BHV’ers geeft een veilig gevoel: er is altijd iemand die kan helpen! Tijdens onze BHV-cursus worden verschillende onderwerpen behandeld door onze gespecialiseerde instructeurs. De onderwerpen zijn op te delen in BOC (Brand Ontruiming en Communicatie) en LRH (Levens Reddende Handelingen). De BOC en LRH worden aangeleerd met behulp van theorie en praktijkopdrachten. Zo zorgen we ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan als een gevaarlijke situatie zich voordoet. Aan het einde van de cursus wordt over zowel de BOC als de LRH een examen afgenomen. Rondt u deze af met een voldoende, dan behaalt u uw BHV-diploma en bent u officieel bedrijfshulpverlener!

Nascholing voor reeds behaalde BHV-diploma’s

Een BHV-diploma is uw hele leven geldig, mits u iedere 2 jaar een herhalingsexamen doet. Hebt u uw BHV-diploma al behaald, dan kunt u bij Safety Company terecht voor herhaling van de BHV. Zo kunt u uw kennis onderhouden, blijft u op de hoogte van de nieuwste technieken en blijft de theorie vers in uw geheugen zitten.

Uw BHV-diploma behalen bij Safety Company

Safety Company is dé plek om een BHV-cursus te volgen of uw BHV-diploma te onderhouden. Wij geven cursussen op onze eigen locatie in Tynaarlo, maar kunnen ook op uw eigen locatie een cursus verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en geef aan in welke cursus u interesse hebt. Dan helpen wij u verder!