BHV-cursus in Groningen

Hebben u en uw collega’s al een BHV-cursus gevolgd? BHV staat voor niets anders dan ‘bedrijfshulpverlening’. Werkgevers zijn verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren. Hierdoor wordt bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers beperkt of voorkomen. Wilt u, met uw onderneming, een dergelijke cursus volgen? Safety Company organiseert BHV-cursussen in Groningen!

Wat leren uw medewerkers tijdens de BHV-cursus in Groningen?

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Daarom wilt u als bedrijf natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn. Goed getrainde BHV’ers zijn daarom een must voor uw onderneming. Dit geeft een prettig, veilig gevoel en zorgt ervoor dat u aan de wettelijke eisen op het gebied van bedrijfsveiligheid voldoet. Tijdens onze BHV-cursus in Groningen krijgt u les van instructeurs die gespecialiseerd zijn in BOC (Brand Ontruiming en Communicatie) of LRH (Levens Reddende Handelingen). Daarnaast zijn onze instructeurs natuurlijk ook NIBHV gecertificeerd.

Tijdens onze BHV-cursus in Groningen richt u zich op zowel theorie als praktijk. Aan het einde van de cursus wordt voor zowel BOC als LRH een examen afgenomen. Om de cursus met succes af te sluiten zal hiervoor een voldoende moeten worden gehaald. Naast BHV-cursussen certificeren wij bij Safety Company ook CCV nascholing voor chauffeurs, BHV Herhaling, Herhaling Ploegleider, Ontruimer en Beheerder Brandmeldinstallaties (BBMI).

Meld uw onderneming nu aan!

Safety Company verzorgt BHV basiscursussen, herhalingcursussen, E-learning en andere veiligheidscursussen op locatie (incompany) in Drenthe, Friesland en Groningen. Zo zorgt u ervoor dat u altijd de juiste certificering in huis heeft en voldoet aan de wettelijke eisen. Wilt u liever een BHV-cursus buiten Groningen volgen? Ook dit is natuurlijk mogelijk! Neem contact met ons op en geef aan welke cursus u wilt volgen. Wij zien u graag terug bij één van onze BHV-cursussen!