BHV-cursus in Friesland

Hebben u en uw medewerkers al een BHV-cursus gevolgd? Tijdens onze cursus bedrijfshulpverlening leren jullie alles over hoe gevaarlijke situaties op het werk zijn te voorkomen, en hoe er tijdens een dergelijke situatie letsel en schade bij werknemers beperkt kan worden. Safety Company organiseert BHV-cursussen in Friesland, Groningen en Drenthe.

Voldoe aan alle eisen voor bedrijfsveiligheid

Goed getrainde BHV’ers zijn een must voor uw onderneming! Hiermee bent u goed voorbereid op eventuele calamiteiten én u voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Tijdens de BHV-cursus in Friesland krijgt u les van instructeurs die alles weten over BOC (Brand Ontruiming en Communicatie) en LRH (Levens Reddende Handelingen). Natuurlijk zijn al onze instructeurs NIBHV gecertificeerd.

Theorie en praktijk

Tijdens de BHV-cursus in Friesland wordt er aandacht besteed aan zowel de theorie als de praktijk. Aan het einde van de cursus wordt er een examen afgenomen. Wilt u de cursus met succes afsluiten, dan zal hiervoor een voldoende moeten worden gehaald. Bij Safety Company verzorgen wij ook CCV nascholing voor chauffeurs, BHV Herhaling, Herhaling Ploegleider, Beheerder Brandmeldinstallaties (BBMI) en Ontruimer.

BHV-cursus in Friesland volgen bij Safety Company

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten cursussen op het gebied van bedrijfsveiligheid: basiscursussen, herhalingscursussen maar ook E-learning en veiligheidscursussen op locatie. Wilt u ook laten zien dat u de juiste certificering in huis heeft? En dat u voldoet aan alle wettelijke eisen? Volg onze BHV-cursus in Friesland, Groningen of Drenthe! Neem contact met ons op voor meer informatie over de cursussen, of om u aan te melden.